Werkconferentie 2 oktober 2020 Online ‘Een leven lang bekwaam’

Datum

De werkconferentie ‘Een leven lang bekwaam’ van de Opleidingsraad gaat op vrijdag 2 oktober door in digitale vorm. Door de toename van het aantal coronabesmettingen is het niet verantwoord om de deelnemers in de Munt in Utrecht te laten samenkomen. Deelnemers ontvangen zo spoedig mogelijk meer informatie via e-mail.

Op vrijdag 2 oktober verzorgt de Opleidingsraad een interactieve werkconferentie: ‘Een leven lang bekwaam’. Dit is de start van het programma Adaptieve Psychologische Vervolgopleidingen (APV). Vanwege de maatregelen om verspreiding van corona te voorkomen, vindt de bijeenkomst online plaats. Het plenaire programma kunt u via livestream volgen op www.fgzpt.nl of www.progapv.nl. Hier vindt u ook meer informatie over het programma APV.

Online Programma

De centrale vraag tijdens de werkconferentie is: “Hoe zorgen we ervoor dat de psychologische vervolgopleidingen zo zijn ingericht dat de beroepsgroep voortdurend kan beantwoorden aan de veranderende zorgvraag?

Live stream
10.00 – 11.00: Plenair gedeelte bestaande uit de opening door de dagvoorzitter en een aantal korte inleidinge

Dialoogrondes via Zoom
11.15 – 12.00: Bespreking in overleggroepen (thema 1) 
12:15 – 13.00: Bespreking in overleggroepen (thema 2) 
13.45 – 14.30: Bespreking in overleggroepen (thema 3) 

Live stream
15.00 – 15.30: Verwelkoming van staatssecretaris Blokhuis; ‘Wrap up’ door de vier voorzitters
15:30 – 15:55: Beschouwing door staatssecretaris Blokhuis
15:55 – 16:00: Afsluiting door de dagvoorzitter
16:00 – 17:00: Afsluitende borrel

Meer
Artikelen