23 april: webinar over Programma APV

Datum

Op dinsdag 23 april van 19.00 – 20.00 uur is er een webinar over Programma APV. De voorzitters van de projectgroepen geven daarin een toelichting op de beoogde vernieuwingen in de psychologische opleidingen en beantwoorden veelgestelde vragen.

Hoe kan een directe aansluiting tussen master en GZ-opleiding eruit gaan zien? Welke ontwikkelingen spelen er op het gebied van opleiden in samenwerkingsverbanden? Welke ideeën zijn er over het verder vormgeven van de GZ-opleiding om breed geschoolde GZ-psychologen te realiseren? Deze vragen komen aan bod tijdens het webinar.

Het webinar is een vervolg op de zes regiobijeenkomsten over APV die in februari en maart verspreid door het land plaatsvonden. Niet iedereen kon daar bij zijn; met dit live webinar – en de latere video-opname ervan – kunnen meer mensen kennisnemen van de beoogde vernieuwingen in de psychologische opleidingen.

Voor wie?
Het webinar is bedoeld voor iedereen die een rol heeft in de psychologische opleidingen: hoofdopleiders, praktijkopleiders, werkbegeleiders, opleidelingen en andere direct betrokkenen.

Door wie?
Het webinar wordt georganiseerd door het APV-programmateam. Tijdens het webinar gaat de gespreksleider in gesprek met dr. Marc Verbraak (voorzitter van de stuurgroep APV), prof.dr. Agneta Fischer (voorzitter projectgroep Aansluiting Master-Gz), Karin Leferink MMI (voorzitter projectgroep Governance & Samenwerkingsverbanden) en drs. Valerie Hoogendoorn (voorzitter projectgroep Professionalisering Psychologische Vervolgopleidingen).

Hoe deelnemen?
De link waarmee u kunt deelnemen aan het webinar wordt op 22 april gedeeld via de website van Programma APV. Eventuele vragen kunt u via de chat stellen. We streven ernaar om vragen die tijdens het webinar niet beantwoord kunnen worden zo spoedig mogelijk alsnog van antwoord te voorzien; deze antwoorden delen we via de website.

Terugkijken
Een opname van het webinar verschijnt na afloop op de website van Programma APV.

Vragen?
Mocht u vragen hebben, neem dan contact op met het secretariaat van Programma APV via programmasecretariaat@progapv.nl.

Meer
Artikelen