Reactieformulier consultatie APV

Uw reactie indienen

Tot en met 22 september 2024 kunt u reageren op de conceptadviezen van Programma APV. Plaats uw reactie s.v.p. bij het onderwerp waarop u wilt reageren. Zo kunnen we de reacties bundelen op onderwerp. We raden u aan om, voordat u uw reactie plaatst, eerst de antwoorden op veel gestelde vragen en gemaakte opmerkingen te bekijken. Aan het einde van het reactieformulier kunt u eventueel ook een brief uploaden. We verzoeken u vriendelijk om een samenvatting van uw reactie in te vullen in het reactieformulier voor de verwerking van de uitkomsten.

We vragen u om uw reactie via het onderstaande formulier in te dienen. Zo kunnen de reacties worden verwerkt. Wilt u op de hoogte gehouden worden van wat er met uw reactie gebeurd? Geef dit dan aan aan het einde van dit formulier.

U dient uw reactie in

Dit formulier is ingevuld door:

Uw vereniging of partij

Blijf op de hoogte
Wilt u een terugkoppeling ontvangen op uw reactie? Vul dan hieronder uw e-mailadres in. Op anonieme reacties wordt niet gereageerd.
Uw opmerking gaat over:
Heeft u nog een aanvullende opmerking of wilt u een brief toevoegen?
Het kan zijn dat u meer toelichting wil geven aan uw reactie die u in de voorgaande velden heeft ingevoerd. U kunt op deze pagina een overkoepelende of aanvullende reactie geven of een aanvullende brief toevoegen.
Ten slotte
Hartelijk dank voor uw reactie. Wij sturen uw reactie door naar de stuurgroep en de betreffende projectgroep, die alle binnengekomende reacties gaat wegen en de adviezen vervolgens zal afronden.

Formulier uit beeld? Scroll naar boven.